Borduren is de kunst van het versieren van stof met verschillende kleuren garens. Het kent haar oorsprong nog van voor de geboorte van Jezus Christus en bestaat al sinds dat de mensheid stoffen gebruikt. Sinds deze vroege jaren hebben generaties op generaties deze mooie ambacht levend gehouden en nu in de 21ste eeuw wordt een lange borduurtraditie verrijkt met een volledig nieuw merk genaamd MyHobby. 

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de vernieuwende patronen hoopt MyHobby uit te groeien tot een bekende speler op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Met een eigen team van ontwerpers brengen zij maandelijks nieuwe ontwerpen uit, afgestemd op de wensen vanuit de markt.

Het merk MyHobby heeft een aantal mooie voordelen:

✓  Vernieuwende borduurpakketten met moderne afbeeldingen
✓  Alle afbeeldingen zijn volledig te borduren (zonder lege ruimte)
✓  Voldoende borduurgarens, nooit te weinig
✓ Hoogstaande kwaliteit en een schitterend eindresultaat

Het doel van dit nieuwe merk is om alle generaties in deze moderne tijd aan het borduren te krijgen door vernieuwende borduurpatronen voor zowel ervaren als beginnende handwerkers.

MyHobby is exclusief te koop bij Hobby Kampioen

Hobby Kampioen is exclusief dealer van MyHobby producten in Nederland, België en Duitsland en hoopt op korte termijn veel nieuwe MyHobby borduurpakketten aan het assortiment te mogen toevoegen. Ontdek alle MyHobby borduurpakketten nu in onze webshop en ga aan de slag met de leukste borduurwerken.

Winkelwagen
De waardering van hobby-kampioen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 547 reviews.