WebwinkelKeur

Hobby Kampioen is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Sinds 16 oktober 2019 is Hobby Kampioen door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Hobby Kampioen voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Hobby Kampioen onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Hobby Kampioen te kopen.

Winactie oktober 2019

Om dit te vieren geven wij één van onze klanten het volledige aankoopbedrag terug! Wat moet je hiervoor doen? Het is heel simpel: laat via de volgende link een beoordeling achter.

https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Hobby-Kampioen_1206952/reviews

Uit alle beoordelingen van de maand oktober 2019 zal een uiteindelijke winnaar worden geloot. Deze zal op vrijdag 1 november 2019 op deze pagina bekend worden gemaakt. Veel succes!

Wij hebben een winnaar!

Uit alle reviews hebben wij geloot. Hieruit is één winnaar gekomen:

Gefeliciteerd: Gerda Smeets!

Jij wint het volledige aankoopbedrag terug. Wij willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan deze winactie en alle deelenemers zullen hier binnenkort nog een mail over ontvangen. Veel hobbyplezier!

 

WebwinkelKeur voordelen
De waardering van hobby-kampioen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 73 reviews.